Toimitusmaaksesi on asetettu Suomi.

Suosikit
  • Sinun hakusi

  • Katso kaikki tulokset ()

Diesel uimapuvut lapsille


Diesel uimapuvut pojille ja tytöille

Jos olet pian lähdössä lomalle tai uima-altaaseen, tutustu isoa Diesel uimapuvut sekä tytöille että pojille.

Diesel Uimapuvut ovat pakollisia, kun kalenterissa lukee heinä- ja august sekä uima-allas- ja rannalle. Diesel Uimapuvut voi käyttää useaan otteeseen, sillä Diesel uimapuvut sopivat myös rantakävelyyn.

Kauniit Diesel uimapuvut tytöille ja pojille

Useimmat lapset haluavat leikkiä ulkona, kun sää on hyvä. Kuumina päivinä vesireissu on ilmiselvä retkikohde.Kun kesä vihdoin saapuu, on hyvä olla Diesel uimapuvut valmis vaatekaappiin.

Jotkut lapset pitävät siitä, että uimapuvut on logo, kuviot tai useita värejä.

Pidennä Diesel uimapukujen säilyvyyttä

Kun aurinko on korkealla taivaalla ja päätät viettää päivän rannalle, on myös todennäköistä, että vietät jonkin aikaa suolaisessa vedessä. Suolavesi, aurinko ja todellakin kloori kuluttavat uima-asuja. Ei vain Diesel uimapuvut, vaan myös muut brands uima-asuissa. Kuluminen lyhentää uima-asun käyttöikää, minkä vuoksi suosittelemme, että Diesel -uimaasut pestään aina huolellisesti.

Paras tapa tehdä tämä on pestä Diesel uimapuvut kylmässä vedessä tutulla käsisaippualla tai shampoolla heti käytön jälkeen. Vältä huuhteluaineen käyttöä, sillä se voi vaikuttaa negatiivisesti uimapuvun joustojen joustavuuteen.

Viimeinen vinkki: Osta Diesel UV uimapuvut

On hyvä käydä katsomassa, löytyykö UV suojattuja uimapuvut, jotta voit suojata poikasi tai tyttöäsi auringon UV säteiltä parhaalla mahdollisella tavalla.

Kids-worldista tarjoamme erittäin hienoja uimapuvut UV 50 -suojalla pojille ja tytöille.

Lisätty ostoskoriin